Friss hírek

2006.01.22. 17:11

Felébredt a légikatasztzrófa túlélője

Hírügynökségi jelentések szerint szombton, a késő esti órákban ébresztették fel orvosai a Magyarország területén lezuhant szlovák repülő egyetlen túlélő utasát.

BAMA

A kassai Louis Pasteur Kórház illetékesei a sajtó képviselőinek elmondták, hogy Martin Farkaš főhadnagy máűr beszélőképes, állapotát kielégítőnek minősítették. Amennyiben nem lépnek fel újabb komplikációk az egészségi állapotával kapcsolatban, akkor elképzelhető, hogy nem lesz szükség arra sem, hogy újra elaltassák.

Az orvosok azonban arról egyelőre nem kívántak találgatásokba bocsátozni, hogy emlékszik-e a túlélő a balesetre. A három legfőbb szlovák közjogi méltóság, Ivan Gasparovic köztársasági elnök, Mikulás Dzurinda kormányfő és Pavol Hrusovsky házelnök részvételével vasárnap délelőtt Liptószentmiklóson ökumenikus istentiszteletet tartottak a 42 áldozatot követelő balesetben elhunyt katonák emlékére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!