Bulvár-celeb

2023.09.26. 15:57

Majka őszintén elmondta, miért árulta el, hogy Curtis drogozott (videóval)

Bevállalt mindent: nem finomkodott.

Forrás: TV2

Hajdú Péter igencsak különös ötletet valósított meg: gyakorlatilag a beszélgetős műsorok és a Big Brother-szerű realityk világát ötvözve alkotta meg a Beköltözve Hajdú Péterhez koncepcióját, melynek lényege, hogy az operatőrök kívülről, üvegek mögül veszik az eseményeket, így a beszélgetőpartnerek valóban úgy érezhetik, mintha kettesben lennének. Mostanra az is kiderült: a rapperként tömegeket vonzó, tévés műsorvezetőként és mentorként is helytálló Majkát hívta meg magához elsőként

Az első adás első beharangozóját most tették közzé a YouTube-on. Ebből kiderül: a páros nem fogja vissza magát, gyakorlatilag mindenről szó lesz, amiről Majkával érdemes beszélgetni. Várható, hogy a rapper soha nem hallott történeteket mesél majd magánéletről, szerelméről, karrierjéről. Ez utóbbi téma kapcsán került szóba (derül ki az előzetesből) Majka és Curtis kapcsolata is. Mint ismert, a két rapper közös könnyűzenei szárnyalása több mint egy évtizedes múltra tekint vissza: 2012-ben a Belehalok című slágerük akkorát robbant, mint magyar rapdal korábban soha – és ha őszinték akarunk lenni, azóta sem. Sajnos azonban útjaik először egy évre 2018-ban, majd véglegesen 2022-ben váltak külön. Az első különváláskor kerültek felszínre a Curtis függőségei okozta problémák – a nagyközönség ugyanis ekkor hallhatott róluk először ilyen mértékben a szereplőktől – írja a Bors.

Hajdú Péter rá is kérdezett vendégénél: „Szerinted arra szükség volt, hogy Curtisről kiteregesd, hogy drogozott?”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában