Celebfigyelő

2022.07.10. 17:32

Van aki fagyival, mások pedig testükkel hódítottak a héten

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Forrás: Szabó Franciska Instagram oldala

Pauli Zoli palkonyai lakos, séftől már megszokhattuk ételeinek tökéletességét. Szinte minden feltöltött fényképével gyomrunkra hat. Szombaton pedig nem csak a képeken keresztül varázsolta el az embereket.

Nem igazán lehet kritizálni Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, alkatát. Kívánunk neki innen, a távolból is jó nyaralást.

Az anyuka kimenőt kapott. Mutatjuk milyen szerkóban hódított a Soundon.

Majka Curtis nélkül lépett színpadra

Majka Curtissel közösen adott volna koncertet pénteken este a Villányi Rozé Fesztiválon, a buli helyszínére azonban nélküle érkezett meg a csapat. A rapper nem adott magyarázatot a fellépés alatt, azóta azonban közösségi oldalán kommentálta a tegnap történteket: 

Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!

Nem sokkal később Curtis is írt rajongóinak:

Sziasztok! Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe, mint anno… De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér!

Úgy tűnik, a dél-baranyai térség nem jó ómen Majka és Curtis kapcsolatában. Mint emlékszünk, 2018-ban Siklóson adtak utoljára közösen koncertet azelőtt, hogy Majka kirúgta Curtis-t a drogproblémái és függősége miatt. Azóta rendeződött a helyzet, egészen tegnap estig, a villányi koncertig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!