Szombaton rendezték a Rozé Maratont

2022.07.09. 20:02

Curtis nem jelent meg a Villányi Rozé Fesztiválon, Majka üzent (GALÉRIA) - videó

Pénteken ötezer látogatót vonzott Majka koncertje, szombat délután közel ötszázan futottak a Rozé Maratonon.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A korábbi évekhez képest jobb időjárást kaptak a bulifutáson résztvevők, hiszen ezúttal nem a 33-34 fokos hőségben tették meg a rózsaszín jelmezesek a távot, hanem enyhén szeles időben. 

Bock Báthori Emese főszervező elmondta, még előttük áll egy erős este, – hiszen hamarosan Péterfy Bori & Love Band, majd az Anna and the Barbies lép színpadra a Rendezvénytéren, késő este pedig latin dallamok forrósítják fel a hangulatot – az már most kijelenthető, hogy sikerült a programokkal Villányba csábítani a szórakozni vágyókat. Az ország számos pontjáról érkeztek a legvidámabb, legrózsaszínűbb fesztiválra a látogatók. 

A rendezvény részeként adták át egyébként a sportpályával szemben megépült új pumpapályát, illetve a Diófás téren is boros vetélkedőkkel várták a fesztiválozókat. A jelmezverseny eredményhirdetését az Eislingen térre költöztették át, itt díjazták a legkreatívabb rózsaszín öltözéket. Humorból és kreativitásból persze nem volt hiány idén sem, voltak rózsaszín vadnyulak, három rózsaszín muskétás, azaz muskotályok, pink szuperhős, pink unikornis, egy csapat pedig az Addams Familyből „Hogyishívják Kuzinoknak” öltözött, bár a rendezvény moderátora hínároknak, mi pedig szellemeknek saccoltuk a jelmezüket, de kétségkívül látványos volt a jelmezük.

Majka Curtis nélkül lépett színpadra

Majka Curtissel közösen adott volna koncertet pénteken este, a buli helyszínére azonban nélküle érkezett meg a csapat. A rapper nem adott magyarázatot a fellépés alatt, azóta azonban közösségi oldalán kommentálta a tegnap történteket: 

Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!

Nem sokkal később Curtis is írt rajongóinak:

Sziasztok! Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe, mint anno… De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér!

Úgy tűnik, a dél-baranyai térség nem jó ómen Majka és Curtis kapcsolatában. Mint emlékszünk, 2018-ban Siklóson adtak utoljára közösen koncertet azelőtt, hogy Majka kirúgta Curtis-t a drogproblémái és függősége miatt. Azóta rendeződött a helyzet, egészen tegnap estig, a villányi koncertig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában