partiajánló

2019.09.05. 17:30

Annyi buli leselkedik ránk, mint égen a csillag

A megyében több fesztivál várja még a nyárutón is bulizni éhes tömegeket szeptember első teljes hétvégéjén. Szigetváron a Zrínyi Napok, Komlón a Bányásznap, Mohácson a Szüreti Fesztivál kínál minőségi könnyűzenei koncerteket.

DG

A Zsolnay Negyedben az E78-ban lép fel pénteken este Kamarás Iván, korosztályának egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb színésze. Az Egy fess pesti este című műsorában felcsendülnek ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi, a Meseautótól, a Jamaikai trombitáson át, a Kicsit szomorkás a hangulatomtól, a Villa Negráig. A dalok a múltba repítenek ugyan, de gypsy-swing lüktetést adva nekik, igazi zenei csemegét kínálnak.

A Komlói Bányásznap szokás szerint döbbenetes sztárparádéval kecsegtet ezen a hétvégén. Csütörtökön este Best of Geszti műsorral indul a forgatag, pénteken a BonBon mellett Szikora Róbert és a R-Go adja az esti fő koncertet. Szombaton egész nap sztárok cirkulálnak majd a városban, többek között Kefír és Kozsó is felbukkan a színpadokon is, az esti nagykoncertet pedig Vastag Csaba szolgáltatja. Vasárnap folytatódik a pörgés többek között a Bestiákkal, míg az este Kowalsky meg a Vega koncertjével zárul.

Szigetváron a Zrínyi napok kínál busásan jó programokat, pénteken Zrínyi 1566 rock musical jön többek között, de aki nem ennyire komolyra vágyik, annak jó lehet a Happy Gang fellpése is. Szombaton a Budapest Bár zenél, míg másnap érkezik a városba Charlie és Bródy János is, de az ínyenceknek ajánlható az Anima Sound System koncertje is.

Szombaton a Mohácsi Szüreti -és Borfesztiválon a Zanzibár szórakoztatja az egybegyűlteket, míg Bólyban a Kántor réten Csirkepaprikás-főző fesztivál egyik csúcspontjaként a Bagossy Brothers Company ad koncertet.

Természetesen a megyeszékhelyen sem maradunk partik nélkül ezen a hétvégén sem. Ezúttal is több klub az érkező egyetemistákat ünnepli, így erre a tematikára húzza fel a jól megszokott hepajt. A Pécsi Estben pénteken este a külföldi hallgatók gyülekezhetnek, színes forgatag várható a buliban. Másnap ezen a helyen az ország egyik legnépszerűbb trap/hiphop lemezlovasa, Dj Gozth táncoltat. Pénteken az Egészségtudományi Kar Jubileumi Utcafesztivált rendez, melyen délután az Apsons zenekar, este nyolctól az Animal Cannibals buliztat a Janus Pannonius utcában.

A Szabadkikötőbe pénteken este visszatér a Can You Kick It nevű hiphop partisorozat, amely nem keveset markol a szezonnyitó bulijával, hiszen Busa Pista és Dj Mango pörgeti fel az estét. Másnap ezen a helyszínen a svájci Hornbox teszi tiszteletét, dalaik a funktól kiindulva, a Balkán ütemein keresztül vezetnek a szambán és tangón át akár a jazz és a reggae világáig, így érdekes estének tűnhet a mulatság.

Az Amper kertje is kinyit a hétvégén Pécsett, az este kulcsszava ezúttal a disco lesz: a 2000-2010-es évek elektronikus zenéjét alapjaiban meghatározta a francia house / electro vonulat, ebből a merítésből érkezik Myd Pécsre. Mellette egy ifjú román-spanyol diszkótitán, DJ Super Bush bukkan még fel dj pultban, aki a barcelonai éjszakai élet gyakori szereplője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában