buliajánló

2019.09.19. 14:00

Világsztár jön az Expo Centerbe, pécsi zenekarok az Estbe

Ismét eljön a hétvége, hogy változatos programokkal csábítson mindenkit az éjszakába. Sűrű lesz a program, mutatjuk is a krémjét.

dg

Ismét a pécsi zenék ünnepével indul a hétvége a Pécsi Estben, ugyanis egy év elteltével újra keresik a legjobb dalt a Z Faktor nevű tehetségkutató alkalmával. A döntőbe öt helyi zenekar jutott, akiket ingyen lehet meghallgatni este fél kilenctől. Fellép a Four Keys, a DiizPécsörz, a Cedar Knoll, a Prés zenekar és az Avement. A koncertek után Budapestről érkezik Peter Jabin, hogy egy ütős szettel vegyen le mindenkit a lábáról. Másnap ezen a szórakozóhelyen a kortárs elektronikus zenéket abszolút kreatívan összeillesztő, a partizás sokszínűségét és diverzitását hirdető budapesti Next Level csapata teszi le ismét a névjegyét.

A Szabadkikötőben pénteken a Reggae Hits The Town új szezonjának első csapása vár mindenkit, az új évad első vendége Selector Fidelity, aki tehát a reggae, dancehall, dub zenék szakavatott híve, az nehezen hagyja majd ki ezt az estét. Másnap ebben a klubban NKA Hangfoglaló program támogatásával érkezik három nagyszerű zenekar. A Lemurian Folk Songs a hazai pszichedelikus szcéna kiemelkedő formációja a fő fellépő, de előttük francia ínyencségek várják a látogatókat: a Jak's gitárpopot hoz magával, míg a Hold Station pszichedelikus bluest, hippie beütéssel.

A Nappaliban pénteken este végre ismét hangszerek szólalnak meg, hiszen a D.O.G. ad koncertet egy klímaválsággal foglalkozó rendezvény keretében. A koncert után Shed Lee dj szettjére lehet rázni.

Komlón a Zrínyi klubban újult erővel igazi rockcsemegével készülnek a szervezők, ugyanis a 25 éves Junkies zenekar teszi tiszteletét. Az ígéretek szerint a repertoár egy igazi best of lesz, itt-ott megspékelve egy-egy ritkasággal.

Szombaton nagyszabású egyetemistákat üdvözlő buli jön az Expo Centerben. A világ legeslegkúlabb partiarcának mondott Gianluca Vacchi pörgeti a lemezeket, aki korunk egyik legismertebb influenszere, egyedi stílusát, különös megjelenését és hedonista életvitelét az egész világ figyeli. Gianluca maga a testett öltött kúlság, egyik este Cristiano Ronaldoval, filmsztárokkal, topmodellekkel bulizik, másnap J Balvin és Luis Fonsi társaságában zenél. Ezúttal tehát Pécsett.

Szombaton a Sörházba a legjobb 90-es és 2000-es klasszikus techno, house és dance zenék érkeznek. A Raktárban ezen az estén a slágerek éjszakája jön, nem máshova, mint a kilencvenes évekbe repülhetünk vissza, s fellép az egykor szebb napokat látott UFO zenekar is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában