Orfűsee

2022.08.14. 09:44

Kipróbálták, hányan férnek bele egy Volkswagenbe

Idén 10. alkalommal rendezték meg az orfűi Panorama Campingben az ORFŰSEE Országos Volkswagen Konszern Találkozót. A csütörtöktől vasárnapig tartó rendezvényen autós versenyekkel, bemutatókkal, meglepetésekkel, tombolasorsolással, díjakkal és esti bulikkal várták az érdeklődőket.

H. Zs.

Csütörtökön érkeztek az első autók a négynapos találkozóra, a résztvevőket alapvetően szabad program várta, illetve a strand, ahol csobbanhattak a tó vízében  is. Pénteken tűzoltó bemutatót szerveztek, ezt követően a nagy parkolóból indult a tó körüli gurulás, illetve kezdetét vették a különböző versenyek is. Este a kempingben megszervezték a Rio-i hangulatú lassú felvonulást, valamint az éjszakába nyúló Giccsparty-t. 

 

Szombaton ismét felvonultak a Volkswagen bogarak a tó körül, illetve a versenyeken kipróbálhatták a résztvevők, hogy hányan férnek be egy autóba, ki tartja legtovább  a felnit, vagy ki tolja legmesszebbre az autót. A rendezvény vasárnap zárult, abban a reményben, hogy jövőre ismét találkoznak a mindenre elszánt bogarasok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában