Celebfigyelő

2022.11.27. 15:26

Testhez simuló felsőben villantott Sáfrány Emese

Mit viseltek és hol voltak a celebjeik a héten? Szórakoztak, kirándultak, főztek és még a sportot sem hanyagolták el. Csekkoljátok őket!

bama.hu

Bomba felsőtestét mutatta meg passzos, zöld felsőben Sárfány Emese péntek esti kiruccanása során. 

A gyönyörű úszónő, Jakabos Zsuzsanna nem csak fürdőruhában, de kirándulós szettben is káprázatos. Mosolyával nem csak minket, de Milost is levette a lábáról, akivel együtt bandáztak a héten. 

A nők kedvence, Kamarás Iván a konyhában is tökéletes alakítást nyújt. Értő kezei alatt tésztába csavart virslit készített, rajongói legnagyobb örömére. 

A csúnyapulcsis időszak kezdetét vette. Tóth Vera már a héten elővette gardróbja eme csodás gyöngyszemeit, szóval most már mi is hivatalosan beöltözhetünk legszebb karácsonyi pulóverjeinkbe. 

A mindig fitt Katus Attila egy fantasztikus és hasznos cikket osztott meg arról, hogy figyelni kell az egészségünkre a hideg hónapokban is. Nem tudja elégszer hangsúlyozni, hogy kellő figyelmet kell fordítani a vitaminbevitelre most is, persze azok a karlendítések, lábemelések sem maradhatnak el. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában