Babajelbeszéd tanfolyam is indul

2023.01.17. 20:56

Továbbra is teret ad a családoknak a szigetvári Bázis Tér Közösségi Pont

M. R.

Fotó: Oksana Kuzmina

Január 30-án folytatódnak a Kerekítő mondókás foglalkozások a szigetvári Bázis Tér Közösségi Pontban a Turbéki utca 29. szám alatt. Az alkalmak délelőtt tíz órakor kezdődnek, a 0-3 éves korú gyermekeket és szüleiket várják. Mondókák, énekek, népdalok, kislabdás, ejtőernyős játékok várhatóak. A rendszeres programok sorában hétfőnként továbbra is „FelkéSZÜLŐ” klubokat tartanak, amelyre természetesen a gyermekeket is várják.

A családok körében népszerű közösségi helyszínen babajelbeszéd tanfolyam is indul, JelElek címmel, amelyet Béczi Bernadett babajelbeszéd oktató tart. Erről a [email protected] e-mail címen lehet további információkat szerezni. A rendszeres foglalkozások mellett alkalmi ünneplésre is lehetőség nyílik előzetes egyeztetés alapján – ilyen közösségi alkalmat jelentenek a gyermekek születésnapjának játékkal, közös nassolással egybekötött megünneplése a feldíszített teremben. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában