Különleges párosítás

2023.07.29. 11:00

A nápolyi stílus és a BBQ találkozását élvezhetik a vendégek

Még lehet foglalni a mánfai Rest in Beef – Texas Style BBQ lakásétterem pizza napjára, amelyet július 29-én délután 1 órától tartanak.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

A pizzatésztát Caputo Nuvola lisztből és a lakásétterem tulajdonosai által nevelt Queen Motherfucker nevet viselő anyakovászból áttréningezett pizzakovászból, vízből és sóból készítik el. Feltételnek texas style pulled porkot és smokeolt-konfitált marhapofát kínálnak a vendégek által választott alappal – paradicsomos vagy fokhagymás-tejfölös – és egyéb finomságokkal - házi zöldparadicsom lekvár, házi füstölt aszalt paradicsom, gorgonzola, jalapeno – is kedveskednek a vendégeknek.

És ugye az ital sem maradhat el. Választható alkoholos folyékony kenyér a Brew Your Mind vagy a Kapucinus Sörfőzde termékei közül, vagy Günzer Rosé 2022, Günzer Irsai 2022, vagy Mánfa kincse kézműves szörpök, vagy üdítők – cola, zero cola, citromos ice tea, tonic, szénsavmentes ásványíz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában