Élménydús programok

2023.07.02. 13:20

Ingyenes napközis tábort szervezett a Tölösi Péter Alapítvány

Az elmúlt héten ingyenes napközis tábort szervezett a Tölösi Péter Alapítvány a náluk gondozott gyermekek és testvéreik számára.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Fejes Eszter

A szervezők, minden nap élménydús programokat szerveztek nekik, a gyerekek sok helyen jártak és aktívan töltötték a hét öt napját. 

Az első napon Ki mit tud, csapatpóló készítés, vetélkedő, kincsesláda festés, jókedv és közös tánc várta a résztvevőket, kedden Orfűi Malmoknál jártak, szerdán a PMFC U19-es lány focicsapatot látogatták meg, és sportprogramokon vettek részt, csütörtökön egy izgalmas pécsi kincskereső játékban ügyeskedtek a gyerekek, a napközi záró napján pedig a Hosszúhetényi Turista Egyesület szervezésében kirándultak a fiatalok. 

A Kelet-Mecsekben Hosszúhetény, Kövestető érintésével kalandoztak, és közben izgalmas és érdekes állomások vártak őket. Volt tájékozódási feladat, íjászat, elsősegélynyújtás, solymászat, airsoft és még fegyverbemutató is. A kirándulás végén a táborozók lovaskocsira ülhettek, és így utaztak az étteremig, ahol vendégül látták őket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában