Bama.hu videó

2023.10.08. 14:40

Nemcsak egy szenvedély, hanem munka is (videó)

Czeczon Emese

Fotó: Czeczon Emese

Mindenkinek van valamilyen szenvedélye. Van, aki annyira szereti a futballt, hogy egyetlen mérkőzést sem tud kihagyni a televízióban, hiszen látnia kell az összes gólt, amelyet a focisták lőnek, de van, aki olvasni imád a legjobban. Azonban vannak azok, aki gyűjteni szeretnek valamit. Lehet ez képeslap, bélyeg, csokoládépapír. Mi egy olyan szenvedélynek voltunk a szemtanúi, amelynek a középpontjában a kisautók voltak.

 

 

A Pécsi Kulturális Központ másodjára adott otthont a Pécsi Kisautó és Modell Börzének, ahol kicsik és nagyok egyaránt csillogó szemmel válogatták a különlegesebbnél különlegesebb autókat. Korompay László, gyűjtő és az esemény szervezője lapunknak elmondta, hogy gyűjtési szenvedélye onnan ered, hogy nyolc-tíz évvel ezelőtt a pécsi vásárban sikerült egy-két kivételes darabot találnia, és mondhatni az évek során ebből egyre több lett. A most 2-2500 kisautóval rendelkező gyűjtőnek mindez nemcsak egy hobbi, hanem munka is, hiszen saját kisautówebshoppal rendelkezik.


 

 

Aki lemaradt az eseményről, ne búslakodjon, hiszen még karácsony előtt szeretnék megrendezni a harmadik kisautóbörzét. 
 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában