Bama.hu videó

2024.05.01. 14:41

Hamisítatlan majálisi hangulat uralkodott a Balokány Ligetben (galéria és videó)

Czeczon Enikő

Fényképek, videók, szülők és nagyszülők történeteiből ismerjük leginkább, hogy milyen is az igazi majálisi hangulat. Szerencsére a baranyai térségben kicsiben és nagyban is megtapasztalhatják az emberek a hallottakat és látottakat.

Május elseje a legtöbb országban szabadnap, amelyen felvonulásokat, ünnepségeket szerveznek. Ebből a sorból nem marad ki Magyarország sem. Hazánk több településén zenés, szórakoztató műsorral örvendeztetik meg a lakosságot, köztük a baranyai településeken is. 

Fogyott a sör és hot-dog

Pécsen a Balokány Liget adott otthont a Majálisnak, ahol délelőtt 10 órától színpadi műsorokkal szórakoztatták a közönséget. Árusok sokasága lepte el ligetet, de játékokkal is készültek a szervezők, hogy kicsik és nagyok is megtalálják a számukra legjobb kikapcsolódási formát. Mindemelett pedig az elmaradhatatlan sör és hot-dog kombináció is fogyott, miközben az egész terület vidám beszélgetésektől, nevetésektől és zenétől volt hangos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!