Összejövetelt szerveznek

2022.11.22. 13:54

A feszültség leküzdésére keresik a válaszokat

A mai világban az emberek stressz és feszültség szintje magasabb. Több mindennel kell szembenézni és leküzdeni. Ezek leküzdésére hívta életre nyitott összejövetelét a Humán klub november 22-ére délután 3 órai kezdettel a Pécsi Kereskedelmi Központban.

Czeczon Enikő

Fotó: ESB Professional

A gazdasági- és energiaválságnak sok negatív hatása van, ami nem csak az egyénre, hanem kis- és középvállalkozásokra is hatással van. Az összehívott ülésen arra keresik a választ, hogy hogyan lehet ezt a feszültséget túlélni, kezelni, akár előnyünkre fordítani.  Izgalmas kerekasztal beszélgetésekkel, gyakorlati módszertanok megismerésével kerülhetnek közelebb az érdeklődők a válaszokhoz.

A délután háromkor kezdődő ülésen első körben megismerhető lesz maga a Humán Klub, amelynek célja egy humán témákban érintett szakmai és üzleti közösség kialakítása. A klub szeretné elősegíteni, hogy azok a szolgáltatást nyújtók, akiknek rendelkezésére áll tudás és ismeret egy adott témában, át tudják adni a hasznos információkat azoknak, akiknek szüksége van rá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában