Átadták a kamionmosót

2022.12.12. 16:58

Újabb profillal bővült a vállalkozás, elkészült a logisztikai központ első eleme (Galéria)

A logisztikai feladatokat ellátó Agro Boy Kft. újabb profillal bővült.

Cz. E.

Fotó: Laufer László

Bóly határában létesítettek kamionmosót, amelynek ünnepélyes átadására december 12-én került sor. 

A hivatalos megnyitón és szalagátvágáson jelen volt a cég ügyvezetője, Rétházi Csaba, aki elsőként köszöntette a megjelenteket és elmondta, hogy az élet úgy hozta, hogy elindultak a fejlesztés útján. Most eljutottak odáig, hogy az új logisztikai központot első üzeme elkészült. Ehhez kellett összefogás, hit, erő és egy olyan csapat, amely bízik abban, hogy sikerre tudja vinni saját területén a különböző feladatokat a jelenlegi nehéz gazdasági viszonyok között is.

A megjelenteket köszöntötte Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke is, aki szintén a hit, erő és összefogás hármasát emelte ki beszédében, amelyek, ha meg vannak egy közösségben, akkor ott csodák születhetnek. Ez a beruházás is az, hiszen félév sem kellett ahhoz, hogy az alapkőletétel után itt álljunk és megvalósulásának lehessünk tanúi. Kiemelte, hogyha valahol, akkor itt, ebben a térségben minden egyes forrásra, amely fejlesztési célokat szolgál, nagy szükség van. Reméli, hogy ez a bólyi beruházás jó példát fog szolgáltatni a megye települései számára a következő években, évtizedben, amikor is reményeik szerint a dél-dunántúli térség ismét felértékelődig.

A szalag átvágása előtt Hargitai János országgyűlési képviselő megjegyezte, hogy hol kéne ilyen beruházást megvalósítani, ha nem a hármas határ térségében, egy jövendő autópálya kereszteződésében. Ennek a beruházásnak pontosan itt, ezen a helyen jövője van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában