Több baranyait is díjaztak

2024.02.20. 15:40

A villany.hu lett az év honlapja

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat immár huszonkettedik alkalommal rendezte meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, „Az Év Honlapja” pályázatot, melyre 287 nevezés érkezett.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott, köztük több baranyai pályázat is kitüntetést nyert. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület, az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, amely a babarci kora avar temetőt interaktív módon mutatja be. Az önkormányzatok és települések kategóriában Az Év Honlapja díjat nyert a Bábelhal Webstudio által készített Villány honlapja nyerte el. Mint jellemezték: „nagyon ötletes, hogy a borra épít és – maximálisan jó értelemben – teljesen elvész benne az ember, hiszen aki nem ide valósi, az nem az önkormányzati tartalmat keresi, hanem a város kapcsán a turisztikai információkat. Nagyon jól felépített, strukturált felület, és ahogy megyünk egyre beljebb és beljebb, egyre jobb.”

 

Rendezvény kategóriában a Pécsi Tudományegyetem honlapja különdíjat, Pécs város honlapja pedig az önkormányzatok és települések kategóriában minőségi díjat nyert. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában