Mohács

2018.10.02. 14:54

A mohácsi bíróságon folytatódik a fesztivál

Kedden kezdődik a Mohácsi Járásbíróságon annak a három férfinek a tárgyalása, akik egy mohácsi fesztiválon verekedtek össze, miután egyikük jegy nélkül akart bejutni.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

A bíróság tájékoztatása szerint a harmadrendű vádlott férfi biztonsági őrként dolgozott tavaly szeptemberben egy mohácsi fesztiválon.

A hajnali órákban egy biztonsági őr társával intézkedni kezdett az elsőrendű vádlottal szemben, aki jegy nélkül akart bejutni a rendezvényre. Mivel az illető a többszöri felszólítás ellenére nem akarta elhagyni a rendezvény területét, a két biztonsági őr tolni kezdte a kijárat felé.

Ezt észlelte egy kívülálló, az ügy másodrendű vádlottja, aki szintén odament az elsőrendű vádlotthoz és többször meglökte. Az elsőrendű vádlott ekkor a földre esett, a harmad- és másodrendű vádlottak test-szerte rugdosták a magzatpózban védekező férfit.

Ezután az elsőrendű vádlott felállt, a másodrendű többször megpróbálta megütni, de nem sikerült, az elsőrendű hárított és egyszer sikerült megütnie a másodrendű vádlottat, aki ettől a földre esett.

Az elsőrendű vádlott súlyos sérüléseket, míg a másod- és harmadrendű vádlottak könnyű sérüléseket szenvedtek. Nyilvános rendezvényen elkövetett cselekménye kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában