krimi

2020.05.30. 10:40

Tuti sporttippekkel vágta át hiszékeny áldozatait egy pécsi csaló

Többrendbeli csalás, illetve informatikai rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt több elfogatóparancsot adtak ki egy 41 éves pécsi férfi ellen.

Zs. J.

Úgy tudjuk, a férfi azzal verte át az embereket, hogy tuti sporttippjei vannak, és az ő szisztémája szerint jelentős pénzösszegre lehet így szert tenni. Információink szerint a férfi több százezer, egyes esetekben milliós nagyságú összegeket kapott kölcsön a félrevezetett áldozatoktól. A férfi az embereknek azt mondta, hogy a horvátországi sportfogadási irodákban játssza meg az ő általa tutinak mondott mérkőzéseket, ám úgy tudjuk, a kapott pénzzel kereket oldott.

Megkerestük a Debreceni Járásbíróságot, aki a 41 éves pécsi férfi ellen európai elfogatóparancsot adott ki, hogy összesen mennyi embertől csalt ki pénzt és összesen mennyi összeggel károsította meg őket. A bíróság sajtóosztálya lapunkkal közölte, hogy az ügy nyomozati szakaszban van, így abban a Debreceni Járási Ügyészség rendelkezik hatáskörrel a tájékoztatásadás tekintetében. Megkerestük az ügyészséget is, ám még nem kaptunk választ az ügyben feltett kérdéseinkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában