krimi

2020.05.13. 19:33

Újabb fotókat mutatunk a pécsi bankrablóról

Mint beszámoltunk róla, kedden délután ismét kirabolták a pécsi Komlói úton található takarékbankfiókot. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság új felvételeket tett közzé az elkövetőről, akit még javában keresnek a zsaruk.

Ahogy megírtuk, a rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi május 12-én 15 óra 20 perckor Pécsett, a Komlói úton szájmaszkkal az arcán bement egy pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki. A férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában