Szembe jött velük

2020.10.26. 11:25

Belekötött két erős fickó egy pécsi buszmegállóba

A rendőrök garázdaság miatt indítottak eljárást. 

A Budapest Környéki Törvényszékre kísérik 2020. augusztus 22-én Cs. Tibort, akit egy tizenegy évvel ezelõtti emberöléssel gyanúsítanak. 2009 szeptemberében egy idõskorú férfit érdi lakásában, a földön fekve, testén bántalmazás nyomaival, megkötözve és letakarva találtak meg. A 77 éves férfi a kórházban belehalt sérüléseibe. A gyanúsított hosszú évekig bujkált, egy az ügyben letartóztatott férfi vallomása alapján országos elfogatóparancsot adtak ki ellene, és elrendelték nemzetközi körözését. 2020. július 2-án Svédországban elfogták, kiadatása után augusztus 18-án a Pest megyei rendõrök õrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

 

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 24 és egy 23 éves helyi férfit, akik szombaton 18 óra 30 perc körül Pécsett, a Szeptember 6. téren kiabáltak, veszekedtek egymással, közben betörték egy társasház bejárati ajtajának ablakát.

A két férfi ezután 20 óra körül a komlói úton kitörte egy buszmegálló plexi falát, majd azt, illetve egy sörösüveget is az úttestre dobtak. A rendőrök elfogták a két garázdát és előállították őket a rendőrkapitányságra.

Ellenük garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában