bűnmegelőzés

2021.02.23. 10:55

Az Áldozatok Napja alkalmából sértetteket fogadtak a rendőrök

Tanácsadással fogadták a sértetteket az áldozatvédelmi referensek.

police.hu

A megelőzési szakemberek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy felhívják a potenciális célcsoportok figyelmét a sérelmükre leggyakrabban elkövetett bűncselekményekre, az elkövetés és a védekezés eszközeire, módjára, a bűncselekmények létrejöttét segítő objektív és szubjektív okokra, körülményekre.

Az Áldozatok Napja alkalmából hétfőn a rendőrök, valamint az Áldozatsegítő Központ munkatársai fogadták a sértetteket a Pécsi Rendőrkapitányságon, majd részükre személyre szabott tanácsadást nyújtottak.

Baranyában valamennyi rendőrkapitányság áldozatvédelmi referense napi kapcsolatban áll az állami és civil segítő szervezetekkel, így azok szolgáltatásairól – a tőlük igényelhető anyagi és lelki támogatásról – tájékoztatják a sértetteket.

Amennyiben Ön vagy hozzátartozója bűncselekmény áldozatává vált, hívja az alábbi telefonszámok egyikét és kérjen segítséget:

Rendőrség: 112

Telefontanú: 06 80 555 111

Áldozatsegítő vonal: 06 80 225 225

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: 06 80 205 520

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában