megalázás

2021.06.04. 11:31

Döbbenetes videó: fogyatékkal élőt ütöttek fényes nappal Szigetváron

Megrázó videót juttattak el szerkesztőségünkbe arról, hogy egy férfi megaláz és meg is üt egy fogyatékkal élő személyt egy szigetvári közterületen.

bama.hu

Szigetvári olvasóink közül többen is megbotránkozva írtak a nyugalom megzavarására alkalmas jelenetről, mely a napokban történt. A videót, mely a Facebook-on terjedt, rengetegen megosztották. Mi a felvételt homályosítottuk, a hangot eltorzítottuk.

A rendőrség sajtóosztálya megkeresésünkre megírta, hogy az eset kapcsán garázdaság miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

Válaszukban leszögezték azt is, hogy a rendőrség minden bejelentésre reagál, valamint a szükséges intézkedéseket megteszi a közbiztonság fenntartása érdekében. A nyomozóhatóság abban az esetben, amikor saját maga észleli a jogsértést, azonnal intézkedik a jogsértés megszűntetésére, és az elkövetők szankcionálására.

Továbbra is kérjük, hogy az észlelt jogsértések esetén tegyenek bejelentést a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy névtelenségük megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában