épségben megtalálták

2021.10.11. 18:09

Kutyák is keresték az eltűnt férfit

Lapunk is beszámolt róla, hogy egy idős férfi október 7-én délután a komlói otthonából elment egy közeli garázssorhoz megetetni ismerőse kutyáját, azonban onnan nem tért vissza – mint a rendőrség közleményében írta, életjelet nem adott magáról.

Zs. J.

Forrás: Pécsi Mentőkutyás Egyesület

A férfi eltűnésekor sötétzöld, norvég mintás sapkát, fekete dzsekit, alatta piros kockás inget, továbbá sötétszürke melegítőnadrágot és sötét, tépőzáras cipőt viselt. A rendőrség az állampolgárok segítségét kérte, hogy aki információval rendelkezik a férfi hollétéről, jelezze személyesen a rendőrségen, vagy hívja az ingyen hívható rendőrségi telefonszámukat.

Közben a rendőrség nagy erőkkel, a polgárőrséggel és több önkéntes mentőegyesülettel közösen kereste az idős férfit, több helyszínen. A kutatásba a Pécsi Mentőkutyás Egyesület is bekapcsolódott, és mint az egyesület a hétvégén közölte, a 78 éves férfit megtalálták, szerencsére nem történt tragédia. A nyugdíjas férfi egy teljes napot töltött a szabad ég alatt, megfigyelésre kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában