káreset összefoglaló

2021.11.15. 10:45

A hétvégén több súlyos káreset miatt riasztották a megyei tűzoltókat (képek)

Összesen tizenhárom alkalommal kaptak riasztást. A megye tűzoltói ebből három alkalommal számoltak fel tűzesetet, hét műszaki mentés hajtottak végre, három jelzés pedig tévesnek bizonyult.

bama. hu (forrás: BMKI)

Forrás: BMKI

Tűzesetek

2021.11.13.

Árokba hajtott és kigyulladt egy személyautó Magyarsarlós közelében. Az autó az út melletti szántóföldön állt meg, a tűzoltók kiérkezésekor már teljes terjedelmében égett. Az esethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy gyorsbeavatkozó sugárral eloltották a lángokat. Információink alapján, a sofőr nem tudta elhagyni a járművet, és a tűzben életét vesztette.

Fotó: Balesetek Baranya Megye Bamosz Kft.
Fotó: Balesetek Baranya Megye Bamosz Kft.

Műszaki mentések

2021.11.12.

A nedves úton megcsúszott és árokba borult egy kisbusz Ózdfalu külterületén péntek reggel. A jármű, melyben ketten utaztak, az oldalán állt meg. A sellyei hivatásos tűzoltók kézi erővel kinyitották az ajtókat, illetve áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Egy személyautó áttért a szemközti sávba, lehajtott az úttestről és fékezés nélkül fának ütközött Csarnótán. A siklósi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik áramtalanították a járművet, a benne egyedül utazó sofőrt kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

2021.11.14.

Árokba hajtott, megpördült, majd fejtetőre állt egy furgon Siklós és Nagyharsány között vasárnap reggel. Az esethez a siklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították és az oldalára fordították a járművet. A balesetben egy személy sérült meg, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában