Hárman egy ellen

2022.01.03. 17:35

Elkapták a pécsi fiatalokat, akik megtámadtak, majd kifosztottak egy férfit

A rendőrök őrizetbe vették azt a három fiatalt, akik megvertek, majd kiraboltak egy férfit Pécsett.

Képünk illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre január 2-án reggel arról, hogy Pécsett, a Szent István téren megtámadták, és elvették az értékeit.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre január 2-án reggel arról, hogy Pécsett, a Szent István téren megtámadták, és elvették az értékeit.

 

A sértett a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy három másik fiatal bántalmazta, majd elvették tőle a mobiltelefonját és a pénztárcáját, a benne lévő iratokkal és pénzzel együtt. A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket ezután Mohácson fogtak el. A 19 és a 20 éves pécsi fiatalokat, valamint 19 éves csarnótai társukat előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. Velük szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindhárom férfi esetében pozitív eredményt mutatott.

 

Ellenük – őrizetbe vételük mellett – csoportosan elkövetett rablás, valamint kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában