Vigyázat!

2022.07.24. 19:01

Duguláselhárító szakiknak adják ki magukat a csalók

A több baranyai településen víziközmű-szolgáltatást ellátó Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. egy közleményt adott ki, melyben felhívták a figyelmet, hogy csalók próbálnak pénzhez jutni a DRV Zrt. nevében.

Zs. J.

Forrás: pixabay.com


Mint írták, Balatonszemes településen ismeretlen személyek járják az utcákat, akik a DRV Zrt. munkatársainak kiadva magukat arra való hivatkozással próbálnak pénzt kicsalni a jóhiszemű felhasználóktól, hogy a csatornarendszer kamerázását követően a házi szennyvízrendszeren dugulást tapasztaltak, amit azonnal elhárítanának.

A DRV Zrt. közölte, hogy kollégáik emblémázott formaruhát viselnek, és rendelkeznek a DRV Zrt. által kiadott személyazonosító igazolvánnyal, ami a DRV-infovonalon (06 80 240 240) név alapján ellenőrizhető.

Kérik, ha a kiérkező személyek nem tudják igazolni, hogy a DRV Zrt. munkatársai, ne fizessenek a csatornakamerázásért, és az állítólagos duguláselhárításáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában