Áttörte a vaskaput az autóval

2022.10.24. 10:04

Ittasan, begyógyszerezve okozott balesetet a férfi

A Pécsi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki ittasan, gyógyszer hatása alatt vezette gépkocsiját.

Zs. J.

Fotó: Dr. Kutas Tamás

A Pécsi Járási Ügyészség közleménye szerint idén márciusban a férfi baráti társaságával Komlón szórakozott, ahonnan hajnalban jöttek haza gépkocsival. Az autót Pécsre a férfi egy ismerőse vezette, azonban amint a városba értek, ő kiszállt. Az ittas, gyógyszer hatása alatt álló férfi ekkor a volán mögé ült, és az autóval elindult.

Fotós: Dr. Kutas Tamás


A gépkocsival egy zsákutcába hajtott, ahol nekiütközött az utca végét lezáró ingatlan vaskapujának. A gépkocsival a kaput áttörve behajtott az udvarra, majd a telket elválasztó téglafalnak ütközött.

Fotós: Dr. Kutas Tamás

A baleset után a sofőr és barátnője, aki az autóban tartózkodott, az adataik hátrahagyása nélkül, a járművet otthagyva, távoztak a helyszínről. Nem sokkal a baleset után a férfi a barátnőjével visszatért az autót korábban vezető sofőr lakhelyére, ahol azt adták elő, hogy a gépkocsit az utcából ellopták.

Ezt követően elindultak az autót keresni, melynek során visszatértek a helyszínre, ahol az ittas férfival szemben rendőri intézkedésre került sor.

Fotós: Dr. Kutas Tamás
Fotós: Dr. Kutas Tamás


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában