Kattant a bilincs

2022.12.02. 09:41

Baranyai nyomozók buktatták le a csaló bűnbandát (videó)

„Jó napot, rendőrség. Álljon oda falhoz. Kezeit tegye ide fel. Törvény nevében megfogom bilincselni”, hangzik el azon a videófelvételen, amelyet a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság osztott meg csütörtök délelőtt az egyik népszerű videómegosztón.

Zs. J.

A baranyai nyomozóknak sikerült felgöngyölíteni azt a bűnügyet, amelynek szálai Budapestre, valamint Csobánkára vezettek. A bűnbanda banki álügyfélszolgálatot üzemeltetett, mely révén több ember bankkártya, illetve bankszámla adatait szerezték meg.

A rendőrök a napokban két külföldi férfit, valamint egy magyar férfit és egy magyar nőt állítottak elő a főkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték a letartóztatásukat. Az elfogott személyek házaiban kutatást tartottak, amely során mobiltelefonokat, SIM kártyákat, laptopokat, valamint virtuális pénztárca tartásához szükséges eszközt foglaltak le. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában