Két évre ítélték

2023.03.30. 15:17

Botrányos! Nem kapott pénzt, ezért megmutatta nemi szervét

„Nagyon dögös, jól néz ki”, mondta a hajléktalan férfi egy pécsi buszmegállóban egy nőnek, majd lehúzta a nadrágját. A mutatványt később egy iskola előtt is elvégezte.

Zs.J.

A kép illusztráció

Fotó: Couperfield

A vádlott és védője fellebbezése folytán másodfokon eljáró Pécsi Törvényszék március 28-án megtartott tanácsülésen a Pécsi Járásbíróság tavaly szeptember 13-án kihirdetett ítéletét helybenhagyta, és K. I.-t kétrendbeli szeméremsértés vétsége miatt, mint többszörös visszaesőt, halmazati büntetésül jogerősen kettő év három hónap fegyházra és három év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint megállapította, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

A férfi – aki többször volt már elítélve szeméremsértés vétsége miatt – hajléktalanként él Pécsett. A férfi 2021. szeptember 26-án délután ittas állapotban egy pécsi buszmegálló padján ült, amikor észrevette a buszra várakozó nőt. Először pénzt kért tőle, majd miután a nő közölte, nem tud pénzt adni, a férfi közölte vele, hogy „nagyon dögös” és „jól néz ki”. Majd a padon ülve lehúzta a nadrágját, és miközben a sértettet nézte, önkielégítést végzett.

A nő, valamint a helyszínen tartózkodó és a vádlott cselekményét szintén észlelő nő felszólították a férfit, hogy fejezze be az önkielégítést, és közölték vele, hogy értesítették a rendőrséget, mire a férfi felhúzta a nadrágját és átment az út másik oldalára, ahol leült az egyik padra, ismételten lehúzta a nadrágját, és miközben a nőt nézte, folytatta az önkielégítést.

A férfi 2021. szeptember 28-án újra ittas állapotban, az egyik pécsi általános iskola bejárata előtti padon ülve önkielégítést végzett, amikor észrevette az előtte sétáló nőt. A férfi  odaszólt a nőnek, hogy „figyeljen ide”, majd – közben folytatva az önkielégítést – megkérdezte a nőtől, hogy „kislány, itt tanul?”. A nő közölte értesíti a rendőrséget, mire a férfi elhagyta a helyszínt.

Az ítélet jogerős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában