Csak óvatosan!

2023.06.28. 09:00

Egy élménnyel kevesebb: zárva lesz az alagút az autópályán

Az M6-os autópályán több szakaszon dolgoznak, és ez sajnos érinti az alagúton való átgördülést is.

Zsigmond József

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon, az adonyi szakaszon, a 49-es és az 53-as km között burkolatfelújítás miatt a külső sávot lezárták. A forgalmat a belső sávba terelik. A munkavégzés miatt lezárták a 166-os és a 167-es km között lévő „A” Bátaszék alagutat a Pécs felé vezető oldalon. A forgalom a Budapest felé tartó oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.
Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya felé vezető oldalon aszfaltoznak. A 17-es és a 20-as km között a külső sávot zárva tartják.

A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták.
Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak. Jelzőlámpa irányít. 

A 611-es főúton, Vásárosdombó térségében fenntartási munkákat végeznek. A 10-es km-nél csak a fél útpálya járható, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában