Nyomozás

2023.06.16. 11:37

Szemtanúkat keres a rendőrség: csavarokat lazítottak ki és szereltek le Pécsen

Bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Tyler Olson

Áruház parkolójában lévő autók kerékrögzítő csavarjait lazították ki és szerelték le ismeretlenek Pécsett – olvasható a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/1707/2023. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 25-e és május 30-a között Pécsett, a Makay István utca 5. szám alatti áruház parkolójában ismeretlenek több autó kerékrögzítő csavarját kivették, illetőleg meglazították.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában