Garázdaság

2023.08.01. 15:09

Három egy ellen: bántalmazták majd elvették értékeit

A pécsi rendőrök őrizetbe vették azt a három férfit, akiket csoportosan elkövetett garázdasággal, valamint közülük kettőt kifosztással is gyanúsítanak, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Bama.hu

Fotó: SpeedKingz

A rendőrségre július 31-én este érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a távolsági autóbusz-pályaudvaron bántalmaztak egy férfit, és elvették az értékeit.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértettet hárman – egy 36 éves palkonyai férfi 33, illetve 32 éves pécsi társával együtt – minden előzmény nélkül szidalmazni, majd bántalmazni kezdték. A verekedés közben a sértett kezéről leszakadt karórát a 32 éves, míg a zsebéből kiesett mobiltelefont a 33 éves férfi tette el. A sértett könnyebben megsérült.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki. A bántalmazás közben elvett értékek hiánytalanul visszakerültek a sértetthez.

Mindhárom gyanúsított ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség, míg az értékeket eltulajdonító két fiatalabb férfi ellen kifosztás bűntett elkövetése miatt is nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. A nyomozók mindannyiukat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában