Bama.hu videó

2023.09.03. 22:19

Felgyújtotta magát egy nő Pécsen, a Kodály Központnál (videó)

Információink szerint vasárnap kora este, fél hét körül egy nő felgyújtotta magát a pécsi Kodály Központ mögötti parkolónál, állapotáról ellentmondásos értesüléseink vannak.

Bama.hu

Forrás: MW

Egy közelben dolgozó személy értesítette lapunkat, hogy egy nő felgyújtotta magát a pécsi Kodály Központnál vasárnap este fél hét körül. Az áldozathoz tűzoltók, rendőrök és két mentő is érkezett. Úgy tudjuk, hogy gyerekek, vagy középiskolás diákok a kabátjukkal próbálták először a lángokat elfojtani, majd a Kodály Központ dolgozói poroltóval igyekeztek rajta segíteni, információink szerint nekik sikerült eloltani a tüzet, de a nőnek a ruhája nagyon megégett, súlyos sérüléseket szenvedhetett. 

Úgy tudjuk, a nő magabiztosan érkezett a közeli áruház felől, a hátsó úthoz, ahol vélhetően gyúlékony anyagot locsolt magára, azt gyújtotta meg, majd percekig égett. 

Lapunk munkatársának a helyszínen megerősítették a szerencsétlenséget, de sem az áldozat koráról, sem az indítékáról nem tudtak semmit. Ugyanakkor forrásaink szerint a helyszínen – amit paravánokkal takartak el – sokáig küzdöttek érte a mentők, állapotáról ellentmondásos információkat kaptunk. 

A helyszín még késő este is szalaggal volt elkerítve, az út közepén megégett ruhadarabokat, egy elszenesedett női alsóruhát, egy rózsaszín öngyújtót, valamint vérnyomokat, illetve az oltás nyomait lehetett látni.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, amely az alábbiakról tájékoztatta lapunkat:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által kérdezett eset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában további tájékoztatást nem áll módunkban adni.”

Az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályától megtudtuk, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy középkorú nőt súlyos életveszélyes állapotban szállított a területileg illetékes kórházba.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában