Különleges világokat kutatott

2023.09.01. 17:00

Még mindig keresik a rejtélyes körülmények között eltűnt halálkutatót

Nemrég, augusztus 23-án arról számoltunk be, hogy rejtélyes módon tűnt el egy 83 éves férfi Pécsett.

Czeczon Enikő

Forrás: youtube/UnivTV

A keleti kultúra neves professzoraként és a Tibeti Halottaskönyv magyar kutatójaként tartják számon az eltűnt személyt, dr. Zágony Rudolfot, aki olyan különleges világokat kutatott, amely sokunk számára mai napig felfoghatatlan. A professzornak jelenleg is elérhetők előadásai az interneten.

A férfi 2023. augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsett, majd egyszer csak távozott a nő mellől. Életjelet a következő napokban és hetekben nem adott magáról.  

Az ügyben ismételten felkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, akik azt az információt adták, hogy még jelenleg is zajlik a férfi keresése.

A rendőrség továbbra is kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon. 

A férfi kb. 165-170 cm magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van.  

Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában