Vigyázzunk egymásra!

2023.09.14. 15:17

Vér is folyt: megtörtént az első rolleres baleset Pécsen

Megtörtént az első baleset, amit az új pécsi városi elektromos roller felelőtlen használata okozott. Szerda délután egy kilenc éves kislányt ütött el egy rolleres a pécsi Nevelési Központ előtt. A kislány szájából ömlött vér, letörött a foga.

Zsigmond József

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: wellphoto

– A posztot az esetről azért osztottam meg, hogy felelőtlen felhasználókra felhívjam a figyelmet, mert rodeoznak a fiatalok a rollerekkel – mondta el a lapunknak az eset egyik szemtanúja, Gavrucza Izabella. Hozzátette, hogy el lehetne kerülni a nagyobb bajt.

Szerda délután egy elektromos rollerrel száguldozott egy fiatal Pécsen az ÁNK kollégiumnál. A rolleres elgázolt egy kilenc éves kislányt, aki megsérült. Az egyik szemtanú hívta a rendőrséget, akik, ahogy kiérkeztek, mentőt hívtak a helyszínre. Úgy tudjuk, a gázoló fiút és barátját kihallgatták a rendőrök.

Eddig két bejelentés érkezett a rendőrségre

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát. A rendőrség arról tájékoztatott minket, hogy két olyan balesetről van tudomásuk, amelynek elektromos rollerrel közlekedő részese volt. Az egyik balesetben a rolleres elesett, és egy gépkocsi alá csúszott, a másik balesetben pedig egy rolleres elütött egy gyermeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában