A tragikus ütközés hátteréről

2023.10.20. 10:39

Félreértés volt, hogy a motoros is elhunyt Szalántánál

Egy halálos kimenetelű baleset történt október 14-én Baranyában. Egy sofőr életét vesztette, de elterjedt a hír, hogy a balesetben érintett motoros is elhunyt.

Zsigmond József

A tragédiát okozó gépjármű. Fotó: BAMOSZ Kft.

A szalántai halálos balesetről olyan hír terjedt el,  hogy a motoros is életét vesztette. Mint ahogy lapunk beszámolt róla, szombaton egy tömegbaleset történt az 58-es főúton, Szalánta közelében. A balesetről annyit tudtuk meg, hogy a furgonos jármű egy másik autót előzött meg, mikor a szemközti sávban összeütközött egy kocsival, majd a mögötte haladó személyautóval frontálisan karambolozott. Egy harmadik személyautó, melyik a furgon után érkezett, vészfékezett. A mögötte haladó motoros nem tudta elkerülni az ütközést, nekiment a kocsinak.

A balesetben, a frontálisan ütköző személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után elhalálozott. Az 54 éves férfiról az egyik motoros klub a közösségi oldalon azt írt: elment egy motoros társunk. Ebből lett a félreértés, sokan azt gondolták, hogy a motoros is elhunyt. Mint megtudtuk, a motoros mögötti utas sérült meg a balesetben, neki nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek, de már jobban van.

Az elhunytról a Ripost gyűjtötte össze pár hozzátartozójának emlékező szavait. 

„Tevékeny élet tört ketté”

A férfi családja és barátai teljesen összetörtek. „Tegnap elment egy nagyon régi kedves, jó barátom! Csak jót kaptam tőle! Egy ittas sofőr okozta balesetben. Csak a döbbenet és a tények felfoghatatlansága van még..… a fájdalom. Amit biztosan tudok, hogy élni, motorozni szeretett volna még...... Nem, nem motorbalesete volt és nem, nem ő volt a hibás! Már az angyalok vigyáznak rád Ati!! Széles utat odafenn is!! Isten veled!” - írta a férfi egy régi barátja. 

„Egy tevékeny, mindig segítőkész élet tört ketté, most már pihenhetsz kedves Barátom. Nem felejtlek Ati” – búcsúzott a férfitől egy másik barátja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában