Pontgyűjtő kampány

2024.01.13. 15:40

Szabályosan közlekedtek, és elvitték a fődíjat

Czeczon Enikő

Fotó: GOLFX

Befejeződött a 2023-as KÖSZI – KÖzlekedj SZabályosan, Illedelmesen – pontgyűjtő kampány és a nyertesek jutalomban részesültek. 
A Baranya Vármegyei Rend­őr-főkapitányság nemcsak szigorú ellenőrzésekkel, hanem baleset-megelőzési kampánnyal, rendezvénnyel próbálja elérni, hogy javuljon a közlekedési morál, és kevesebb baleset történjen az utakon. 

2022. május 11-én, a közlekedési kultúra napján indult útjára a rendőrség legújabb kampánya, a KÖzlekedj SZabályosan, Illedelmesen (KÖSZI). A kampány során a szabályosan közlekedők pontokat kapnak, valamint a megelőzési rendezvényeken történő aktivitással is be lehet zsebelni pontokat. 

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság minden összegyűjtött 10 pont után ajándékcsomagot ad, majd a leadott pontgyűjtő füzetek tulajdonosai között is nyerteseket sorsolnak, akik egy autós fedélzeti kamerával lehetnek gazdagabbak. A 2023-as esztendő nyertesei Terjék Márton és Steig Józsefné Pécsről, valamint Bogdán Mária Beremendről. 

Az idei évben, azaz 2024-ben is érdemes a KÖSZI pontgyűjtő kampányhoz csatlakozni, amely során nemcsak nyereményekkel gazdagodhatnak a résztvevők, hanem értékes információkhoz is jutnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában