Így közlekedtek Ti!

2024.02.26. 09:58

Kreatív gyerekeket keres a rendőrség

Így közlekedtek Ti! címen hirdetett rajzpályázatot gyermekek számára januárban a Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság januárban, amelyre még lehet jelentkezni.

Czeczon Enikő

A beküldött rajzokkal a nevezőknek a gyermek szabályos gyalogosan, kerékpárral vagy gépjárműben utasként közlekedését kell bemutatniuk. Az alkotást kizárólag A/4-es vagy A/3-as papírra lehet elkészíteni, viszont több technikával is készülhet: grafittal, színes ceruzával, zsírkrétával, linoval, tussal, temperával, olajfestékkel, diópáccal vagy szénrajzzal. 

A rajzok hátoldalán a pályázó nevét, korosztályát, oktatási intézményének nevét valamint az elérhetőségeket fel kell tüntetni, amit aztán a Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság címére 7623 Pécs, Athinay S. u. 7-9. címére kell eljuttatni. Fontos, hogy csak az eredeti pályamaűvet szabad elküldeni, elektronikus formában nem fogadják el az alkotásokat. 

A pályaműveket április 15-ig van lehetőség be küldeni, amelyet követően a rendőrség zsűrije korosztályonként fog értékelni, az első 3 nyertes pályaművet pedig ajándékcsomaggal díjazzák. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában