Házkutatást is tartottak

2024.04.23. 09:00

Elkaptak egy pécsi drogdílert a rendőrök

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2024. április 17-én délután egy 22 és egy 35 éves pécsi férfit fogtak el Pécsett, a Siklósi úton, majd mindkettőjüket előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket – olvasható a rendőrség közleményében.

Bama.hu

Fotó: sirtravelalot

A 22 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt két hónapban drogot árult Pécsett, és azt maga is fogyasztotta, ezt pedig a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is igazolta. A lakásán megtartott kutatás alkalmával összesen bruttó 1555 gramm különböző – növényi származék, por, kristályos, paszta – állagú, droggyanús anyagot találtak és foglaltak le a nyomozók.

A dílert őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak ellene a Pécsi Rendőrkapitányságon, és kezdeményezték a letartóztatását.

A 35 éves vásárlónak nemcsak a ruhájában találtak kábítószergyanús anyagot, az elvégzett teszt a szervezetében is kimutatta a drogot. Szabadlábon hagyása mellett kábítószer birtoklása miatt indult ellene eljárás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában