Pécs

2018.01.24. 18:00

Februártól újíthatók meg a Tüke Kártyák

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén év elején is megújul a Tüke Kártya, amelyből már csaknem húszezer van forgalomban.

H. Zs.

A tavaly kiállított plasztiklapok nyújtotta előnyöket április 30-ig használhatják a tulajdonosok, de február 5-től már a megújított kártyát vehetik a kezükbe a pécsiek.

A Tüke Kártya-rendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft. tájékoztatása szerint a kártyabirtokosok körében végzett, háromezer véleményen alapuló felmérés eredményeit felhasználva újul meg idén a kedvezményekre jogosító plasztiklap. Az elmúlt évben több mint 40 százalékkal növelte meg az elfogadóhelyek számát a rendszert üzemeltető cég, így már 340 pécsi vállalkozásnál és szolgáltatónál biztosítanak kedvezményt a kártyára.

Idén a legfontosabb újdonság, hogy a kártyát egy hologramos matricával érvényesítik a gördülékeny és gyors ügyintézés, valamint a költséghatékonyság érdekében.

A Pécsi Kommunikációs Központ online felmérésére válaszolók 99 százaléka döntött a kártya meghosszabbítása mellett. Továbbra is négy helyszínen várják az ügyfeleket az új kártya kiváltásával, illetve a meghosszabbítással kapcsolatban, a Széchenyi tér 1. szám alatti Tüke Kártya-irodában, a Millennium Üzletházban, a Biokom Siklósi úti központi ügyfélszolgálatán, valamint a Csontváry úti ügyfélszolgálaton.

A kártya meghosszabbítási díja 1000 forint, az irodák február 5-től várják az ügyfeleket ezzel kapcsolatban.

A pécsieknek idén is lehetőségük lesz a kedvezményes kártyaigénylésre, valamint a meglévő kártyák kedvezményes meghosszabbítására. Aki egy új kártyát igénylő pécsi lakót ajánl be az irodákban, 50 százalékos kedvezményt kaphat, aki pedig két vagy több új ügyfelet, az ingyen hosszabbíthatja meg a városkártyáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!