húsvéti üzenet

2018.03.30. 09:00

Csizi Péter és Hoppál Péter felfüggeszti a kampányt az ünnepekre

Húsvéti üzenetet fogalmazott meg a pécsiek számára a város két országgyűlési képviselője, Csizi Péter és Hoppál Péter. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük az írást.

bama.hu

Húsvéti üzenet

Az előttünk álló húsvéti időszak minden magyar család egyik legfontosabb ünnepe. A nagypéntektől húsvét hétfőig tartó négy nap keresztény kultúrkörünk főünnepe. Nekünk, magyaroknak a nagypénteki elcsendesedés, a húsmentes étkezés, majd Krisztus feltámadása, a gyermekek megajándékozása, a húsvéti locsolás vagy a temetőjárás mind-mind legfontosabb tradícióink közé tartoznak.

Pécs és térsége országgyűlési képviselőiként bejelentjük, hogy a húsvéti ünnepkör e négy napjára felfüggesztjük a jövő vasárnap esedékes országgyűlési választásokkal kapcsolatos kampánytevékenységünket. Egyben megszólítjuk és kérjük riválisainkat, ellenfeleinket, csatlakozzanak vállalásunkhoz, hagyjuk a térségünkben élő polgárokat, családokat ünnepelni!

Áldott, békés húsvétot kívánunk mindenkinek!

Csizi Péter és Dr. Hoppál Péter

a Fidesz-KDNP pécsi országgyűlési képviselőjelöltjei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!