Komló

2018.09.03. 09:30

Mozivá alakul a színházterem

Ingyenes mozival várja egész héten Komló és környéke lakóit a Színház- és Hangversenyterem – a tavalyi első filmfesztiválhoz képest több jelentkezővel, kibővített vetítési idővel indul ma a II. Hét Domb Filmfesztivál.

W. K.

Forrás: Shutterstock

A közönség megtekintheti a döntőbe jutott filmeket, valamint komlói alkotók korábban díjnyertes filmjeit is. A vetítések minden nap 9–21 óráig tartanak, a vasárnap délelőtti matiné keretein belül az Indul a bakterház című filmmel kedveskednek a nézőknek.

Az alkotók a fesztivál ideje alatt szakmai fórumon is részt vehetnek, pénteken és szombaton közönségtalálkozón Koltai Róbert beszél filmjeiről.

A vetítések mellett több kísérőprogram is színesíti az eseményt: a Total Art Nemzetközi Művészeti Egyesület a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét elhozza animációs interaktív kiállítását és foglalkozását – hétfőtől péntekig 9–16 óráig, szombaton 9–12 óráig a Közösségek Háza nagytermében várják az érdeklődőket.

A Magyar Honvédség szerdán 10–13 óráig „Gyermekszemmel a Magyar Honvédség” címmel tart programot gyerekeknek, csütörtökön 14–19 óráig pedig „Betekintés a Magyar Honvédség életébe” címmel katonatoborzásra kerül sor.

Komlói Mini ZOO kedden délelőtt állatokkal települ ki a színház előtti térre – a programra minden állatbarátot várnak. A Közösségek Háza galériájában Mánfai György pécsi fotóművész kiállítását tekintheti meg a közönség a filmfesztivál ideje alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!