postabontás

2018.10.07. 08:13

Várni kell, de a dolgozók kedvesek

A minap „örömmel” olvastam a pécsi, Rókus utcai labor megszüntetésével kapcsolatos választ az illetékestől, miszerint „ennek oka, hogy három másik helyszínen végeznek ugyanilyen tevékenységet a városban” – írja egyik olvasónk.

bama.hu

Micsoda indok! Persze világos, ha csak egy működne, akkor meg oda menne fél délelőttöket eltölteni a lakosság. A másik kedvencem, hogy a reggeli tumultus kiküszöbölésére „tervezik az időpontfoglalás bevezetését”. Szeretném jelezni, ha a Veressbe a beteg 10 óra után megy, akkor is több, mint egy órába telik, mire végez, illetve, hogy az időpontos rendszert, már a Dunántúli Naplóban tavasszal megjelent cikkben is „tervezte” az illetékes. Hiába, már a nagyok is tudták, hogy a jó munkához bizony idő kell... Hozzá kell tenni, hogy a dolgozókat (recepciós, laboros, takarító stb.) viszont mind köszönet illeti, amiért mindig nagyon kedvesek!

Egy nyugdíjas, aki ettől még nem ér rá céltalanul üldögélni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!