Hagyomány

2018.12.28. 10:55

Idén is megrendezik Sásdon a szilveszteri futást

Idén is vár a Sásdi Általános Művelődési Központ minden vállalkozó szellemű családot, hogy nem mindennapi módon búcsúztassák el az évet.

B. D.

De­cember 31-én is megrendezik a már több éves hagyománynak örvendő VIII. Szilveszteri kocogást, Sásdon. Délután egy órakor lehet nevezni a közösségi ház elől induló kocogásra, amely két órakor indul.

Egy jelképes nevezési díj fejében, ami 200 forint, kap minden versenyző egy kis meglepetést és egy rajtszámot, amely egyben tombolaszelvény is. A futás után sorsolják ki a város önkormányzata által felajánlott 50 ezer forint értékű nyaralási utalványt, amit a város fonyódligeti üdülőjében lehet felhasználni, kipihenve ezzel az év fáradalmait.

A helyi cégeknek és vállalkozóknak köszönhetően pedig több ajándékcsomagot és egyéb utalványokat is kisorsolnak a résztvevők között. Az eddigiekhez hasonlóan mindenkit várnak a rendezők egy könnyed beszélgetésre, forró tea és forralt bor mellé, ami majd segít átmelengetni a testet és a lelket egyaránt a kocogás után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!