Pécsvárad

2019.04.17. 09:30

Kitettek magukért a pécsi mazsorettek

Hagyományteremtő jelleggel a hétvégén rendezték meg az I. Pécsi Aranybot Mazsorett Versenyt a pécsváradi sportcsarnokban, amelyen tíz város 236 táncosa mutatta be tudását.

M. R.

Az eseményen a Baranya Mazsorett Sportegyesület tagjai is szép eredményeket értek el. Arany minősítést kapott Kis Bernadett, az anyatánc produkció, a cadett duót alkotó Nyers Anna és Bodor Melitta, a cadett csapat különböző kategóriákban is, a senior kiscsapat – akik különdíjat is bezsebeltek a legtechnikásabb koreográfiáért –, a junior csapat és a senior csapat is. Ezüst minősítést ért el a minicsapat, a cadett b mix és a cadett a kiscsapat.

Első helyen végzett a minikiscsoport, Balogh Gréta cadett szólóban, cadett duóban Gyuricza Janka és Andricz Adél, a junior kiscsapat – akik a legjobb koreográfiáért különdíjat is kaptak -, a senior kiscsapat és a senior csapat, valamint Kiss Nóra junior szólóban.

Második helyezést ért el a minikiscsoport, a cadett kiscsapat és Marton Zita senior szólóban. Harmadik lett a minikiscsoport és a cadett kiscsapat, a cadett, Kiss Natália és a Junior B csapat. Negyedik helyezést ért el a versenyen Kelemen Szonja és Borbás Lívia. Ötödik helyen végzett Hermec Petra, Kovács Sipos Borbála pedig hatodik lett.

Címkék#mazsorett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!