Pécs

2019.05.05. 18:25

Idén őszre fejeződik be a rendelő felújítása

A háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátásban 700 millió forintos fejlesztési program zajlik jelenleg Pécsen az önkormányzati tulajdonú épületeknél.

M. B.

A Mikszáth Kálmán utcai házi gyermekorvosi rendelő teljes felújítása ezekben a hetekben zajlik, mintegy 70 millió forint értékben. A munkálatok során új tetőt kap az épület, megújul a szigetelés, a gépészet, a burkolatok, energetikai korszerűsítés zajlik. A modernizáció alatt a betegeket a Jurisics utcában fogadják.

Őri László alpolgármester szerint a pécsi fejlesztések tekintetében a legfontosabbak között vannak a rendelőfelújítások. Aláhúzta: szeretnének méltó körülményeket teremteni a pécsieknek és a betegellátásban dolgozóknak.

Juhászné Müllner Marianna, a Mecsekoldal önkormányzati képviselője hangsúlyozta: képviselői munkájának egyik legnagyobb eredményének tartja, hogy sikerült a Mikszáth Kálmán utcai rendelő felújítását megvalósítani. A Mecsekoldal utolsó méltatlan állapotban lévő háziorvosi rendelőjének megújulásához saját képviselői keretéből további 400 ezer forintot biztosított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!