család

2019.06.17. 07:00

A vízben lubickolva ünnepelték az édesapák napját

Apák napja alkalmából várták a családokat vasárnap a pécsi Hullámfürdőbe, az eseményre hatszázan látogattak el. A hirtelen jött vihar sajnos keresztül húzta a számításokat, de a családok ennek ellenére is nagyszerűen érezték magukat.

T. V.

Az apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepeljük. A Pécsi Család- és KarrierPont Apa is csak egy van! elnevezésű rendezvényének célja az volt, hogy egy vidám családi délután keretében hívják fel a figyelmet az apák családban betöltött szerepének fontosságára.

Az eseményt Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg. Elmondta, hogy vetélkedőkkel készültek a gyerekek számára, a nyárindító rendezvényt a Receficélők zenekar koncertjével nyitották meg.

– A rendezvény napján ingyenesen léphettek be a hullámfürdőbe azok, akik előzetesen regisztráltak a programra – mondta el lapunk kérdésére Vári Attila.

Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg a programot.

A koncert után, fél négy körül leszakadt az ég, jégesővel jött a rossz idő. A kültéri medencékben a viharra való tekintettel nem lehetett benn maradni, néhányan hazamentek, de a legtöbben úgy döntöttek nem szegheti kedvüket az eső, így a családok a beltéri medencékben folytatták az édesapák ünneplését. Az épületben lehetőség volt ingyenes apa-gyerek fotózásra is, és minden gyermek boldogan, fagyizva távozhatott az eseményről. A rendezvény végéig kitartó édesapák a „Legjobb apa” oklevelet is megkapták.

A szabadtéri medencék péntek óta működnek, a strand a szezonra a vizesblokkok részleges felújításával készült, emellett folyamatosan gondozzák a zöldterületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!