Tündérszépe

2019.07.19. 17:30

Ismét keressük a legszebb hölgyeket!

Ismét országos szépségversenyt indítunk, amelynek keretében a 2020-as év tündérszépét keressük. Először Baranya megye legszebb hölgyeit szeretnénk megtalálni olvasóink segítségével. Ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy biztassák jelentkezésre ismerőseiket, másrészt pedig arra, hogy majd a szakmai zsűri által kiválasztott versenyzőkre adják le voksaikat.

B. D.

A megyei fordulóból ugyanis a közönség három, a zsűri pedig egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre. Innen szintén az olvasói voksok és egy elismert szakemberekből álló zsűri ítélete alapján léphetnek a legszebbek az országos porondra. Végül a döntőben a kiválasztott lányok egy felkészítőtáborral egybekötött show-műsoron vesznek majd részt, ahol neves zsűritagok választják ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók megszavazhatják az általuk legszebbnek tartott hölgyet is.

A Tündérszépek versenyére a 16–29 év közötti Baranya megyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését várjuk október 8-ig. A dicsőségen túl felkészítőtábor és televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások várnak a legszebbekre.

A versenyre való jelentkezés is igen egyszerű, hiszen nincs más dolguk a tündérszépeknek, mint a tunderszepek.hu oldalon az űrlap mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis képet, illetve portréfotót és máris indulhatnak a címért és az értékes nyereményeinkért. Ezen felül idén lehetőség van saját portfólióval is indulni a megmérettetésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!