újratervezés

2019.12.03. 07:00

A gyermekeinek szeretett volna szebb otthont

Omladozó vályogházban lakik Pécsbagotán a Balog család, az apa, Béla egyedül neveli három kisgyerekét, velük lakik még Béla édesapja is. A kis család azonban hatalmas lehetőséget kapott, a TV2 Újratervezés című műsorának keretein belül teljesen felújítják a házukat. Az első adást, amelyben ők is szerepelnek, ma este fél kilenctől láthatjuk a csatornán.

Mészáros Rita

A 33 éves Balog Béla gyesen van három gyermekével, a hat éves Emmával, a négyéves Kittivel és a kétéves Ádámmal. A férfit párja nemrég elhagyta, a gyermeknevelésben 55 éves édesapja segít még neki. A családapának nagy tervei voltak, tavaly októberben a franciaországi Lyon mellé ment ki dolgozni melegburkolóként. Áprilisig csinálta ezt a munkát, de szívesen maradt volna még, és szerette volna, ha családja is kiköltözik. Márciusban azonban felhívta a párja, hogy elmegy az új barátjával, otthagyja a családot. Az anyuka most kéthetente látja gyermekeit.

– Aki el akar menni, arra rá kell adni a kabátot – reagált a férfi párja bejelentésére. – Nincs bennem düh, el nem tudnám képzelni, hogy elveszítsem a gyerekeimet, ezért jöttem haza.

Ahogy Béla mondta, a gyermekekért felelősséget kell vállalni, fel kell nevelni őket. Ennek érdekében most itthon próbál munkát találni. Nem estek kétségbe, az apa és a nagypapa szeretetben neveli a gyermekeket, csak nagyon szerény körülmények között. Béla azonban szeretne gyermekeinek egy szebb lakást és jövőt, ezért jelentkezett a TV2 Újratervezés című műsorába, amelyben olyan családoknak segítenek, akik önerejükből nem tudnának változtatni a körülményeiken.

Nehéz sorsok

Ördög Nóra és Stohl András közös lakásfelújító műsorában, az Újratervezésben egy profi csapat családok otthonát változtatja át. A nehéz sorsú családok történetét a bemutatkozásuktól egészen a lakásátadásig követhetjük végig. A műsorban azonban nemcsak az otthonok átalakításába nyerhetünk betekintést, a doku-reality elemekkel tűzdelt adásokban számos izgalmas, érzelmes pillanat és nem várt fordulat várja a nézőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!