gőzgombóc

2020.01.10. 18:15

Megérkeztek az első nevezések a geresdlaki haccacáréra

A Hooligans lesz a sztárvendég az idei gőzgombóc fesztiválon.

Zs. J.

Hagyományos Gőzgombóc fesztivál geresdlakon

Fotó: Laufer László

Érdemes bejegyezni a naptárunkba, hiszen már megvan az időpontja az idei Geresdlaki Gőzgombóc Fesztiválnak, amit szeptember 26-án, szombaton tartanak. A tizennegyedik alkalommal megrendezendő gasztrofesztivál nagykoncertjét a Hoo­ligans zenekar adja.

– Persze a mostani fesztiválon továbbra is a geresdlaki gőzgombóc lesz a főszereplő – mondta lapunk megkeresésére Habjánecz Tibor polgármester – idén egy nagy koncertünk lesz, de sok kiegészítő programmal készülünk. A meghívott vendégek között osztrák fellépők is szerepelnek – tette hozzá.

Aki már járt a Geresdlaki Gőzgombóc Fesztiválon az tudja, hogy délelőtt a gőzgombóc főzőversennyel indul a nap.

Tavaly a Daloló Gombócok (Varga Jánosné, Varga János, Bogos Józsefné, Bogos József, Ivánkovicsné Kiss Hajnalka és Ivánkovics Péter) vihették haza a Knédli Rézi vándordíjat. A főzőversenyre már most lehet jelentkezni a önkormányzati hivatalban, ami biztos: a finn és osztrák testvértelepülésekről, míg itthonról Zebegényből már bejelentkeztek csapatok.

Címkék#gőzgombóc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!